Τα καλύτερα Tip για να ανάψεις το τζάκι σου εύκολα

Τα καλύτερα Tip για να ανάψεις το τζάκι σου εύκολα


Είσαι πρωτάρης ή δεν έχεις βρει ακόμα τον ιδανικό τρόπο για να ανάβεις το τζάκι και σου φαίνεται δύσκολο?

Δεν είναι δύσκολο θέλει τρόπο... ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για άναμμα που πετυχαίνει κάθε φορά...

                                                     

1. Συντήρηση: Καλό είναι πριν χειμωνιάσει για τα καλά... να βεβαιωθείς ότι το τζάκι σου είναι λειτουργικό και ασφαλές. Βεβαιώσου ότι η καμινάδα είναι σε καλή κατάσταση, αν έχεις πάνω από δύο χρόνια να την καθαρίσεις καλό είναι να εμπιστευτείς έναν ειδικό για το καθάρισμα της.

2. Για να ανάψεις το τζάκι εύκολα και γρήγορα δεν αρκεί μόνο να έχεις ξυλά! Για το καλύτερο αποτέλεσμα θα χρειαστείς προσανάμματα - Δαδί, ψιλά ξυλά, και ξυλά για τζάκι.

Tip: Tα ξύλα για το τζάκι που μπορείς να προμηθευτείς δεν είναι όλα κατάλληλα για το άναμμα. Κάθε είδος έχει διαφορετικές ιδιότητες και συμπεριφορά στην καύση.

3. Η λογική είναι απλή... "Από το μικρότερο στο μεγαλύτερο" θα ξεκινήσεις με 2-3 κομμάτια Δαδί. Το Δαδί είναι φυσικό προσάναμμα, δεν έχει χημικά πρόσθετα και είναι εξαιρετικά εύφλεκτο λόγο τις περιεκτικότητας του σε φυσικό Ρετσίνι.

Τιp: Το Αυθεντικό Δαδί παίρνει μπροστά με αναπτήρα δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να ανάψει. Για περισσότερα σχετικά με το Αυθεντικό Δαδί www.ecofirestarter.gr/el

                                                 

Στην συνέχεια θα χρησιμοποιήσεις ψιλά-λιανά ξύλα (δηλαδή κλαριά), 4-6 κομμάτια τοποθετούνται πάνω στο Δαδί, και με αυτό τον τρόπο φτιάχνεις θράκα, δηλαδή βοηθάς τα μεγαλύτερα κομμάτια ξύλων που θα βάλεις στην συνεχεία να "αρπάξουν" γρηγορότερα.Τιp: Η φωτιά χρειάζεται την κυκλοφορία οξυγόνου για να έχει μέγιστη απόδοση στην καύση! 


Έχεις ακόμα απορίες για το άναμμα και τα καυσόξυλα που χρειάζεσαι? info@tauruswood.gr | 2114069360 | 2112134731

2 Comments

  • Avatar
   Alicia Fair
   Δεκ 5, 2020

   Applause! Indeed this blog provides great information with the some appropriate to light your fireplace however the writer should consider some of main cautions to be borne in a mind. As an editor from best cheap-essay-writer USA, it is to remember not to loaded your fireplace with tons of stuff right. As roaring as controlled fire in a winter may come with warm feelings but it also poses great threat to your and other's life in that space.

  • Avatar
   Kate Berry
   Ιαν 11, 2021

   When the weather is too cold and you have not the best facilities to get heat then this is one of the best and gideasidea for getting a good room temperature.I am an academic writerIand i provide best services of editing and proofreading near me for everyone especially for colleges and university students.

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code